Jelenlegi hely

Étrend kiegészítők

DXN Reishi GanoA Reishi Gano (RG) egy gombakivonat, mely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A termék gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják. Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Reishi Gano (RG) kapszula naponta történő fogyasztása hozzájárulhat az általános jó közérzet fenntartásához.
30, 90 és 360 db-os kiszerelésben is kapható.

 

DXN Reishi Gano porAz RG por a jól ismert Reishi Gano (RG) kapszula alapanyaga, de a gyorsabb felszívódás és a könnyebb adagolhatóság érdekében kapszula nélkül, por formában kerül forgalomba.
Gyártásához a Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Reishi Gano (RG) por naponta történő fogyasztása hozzájárulhat az általános jó közérzet fenntartásához.
1 doboz 15 g port tartalmaz.

DXN Ganocelium kapszulaA Ganocelium (GL) gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Ganocelium (GL) kapszula naponta történő fogyasztása jó hatással lehet a szervezet általános állapotára.
30, 90 és 360 db-os kiszerelésben kapható.

DXN Ganocelium porA GL por a jól ismert Ganocelium (GL) kapszula alapanyaga, de a gyorsabb felszívódás és a könnyebb adagolhatóság érdekében kapszula nélkül, por formában kerül forgalomba.
Gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A GL por naponta történő fogyasztása jó hatással lehet a szervezet általános állapotára.
1 doboz 30 g port tartalmaz.

DXN CordycepsA DXN Cordyceps kapszula 100%-ban Cordyceps sinensisből készül. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a kordicepsav, a kordicepin, több esszenciális aminosav (pl. glutaminsav, L-triptofán, L-arginin, lizin), B1, B2 és B12 vitamin, stb.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
60 db-os kiszerelésben kapható.

DXN SpirulinaA Spirulina platensis egy kék-zöld alga, mely fehérjében gazdag, emellett szénhidrátokat, zsírokat, E- és B-vitaminokat, valamint béta-karotint, klorofillt, ásványi anyagokat, növényi rostot és nukleinsavakat tartalmaz. Rendszeres fogyasztása segíthet az elsavasodott szervezet lúgosításában.
120 és 500 db-os kiszerelésben kapható.

Hasznos cikk: 'Spirulina, a tablettába zárt csodaalga", Letöltés: spirulina01.pdf

DXN Lion's Mane tablettaAz oroszlánsörény gomba (Hericium erinaceus) rendkívül tápláló és értékes gyógygomba, melyet Kínában és Japánban évszázadok óta fogyasztanak. Szinte az összes fontos aminosavat tartalmazza, emellett ásványi anyagokban, poliszacharidokban, adenozinban és fehérjében gazdag.
Figyelem: Laktózt tartalmaz!
120 db-os kiszerelésben kapható.

DXN Reishi MushroomA Reishi Mushroom por előállításához RG és GL port használnak, így mindkét alapanyag előnyös tulajdonságát élvezhetjük egyetlen termékben!
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Reishi Mushroom por naponta történő fogyasztása jó hatással lehet a szervezet általános állapotára.
1 doboz 22 g port tartalmaz.

DXN MycoVeggie EU porGondosan válogatott gyógynövények, gombák, zöldségek, gyümölcsök, valamint kínai zöld tea és spirulina keveréke. Alacsony zsírtartalmú, koleszterin-mentes, vízoldható és nem vízoldható rostokban gazdag.
Útifűmag tartalma miatt fogyasztása hozzájárulhat a belek gyengéd tisztításához. Fogyókúra idején étkezések helyett is fogyasztható.
Hozzáadott cukrot, tartósítószert, színezéket, más adalékanyagot nem tartalmaz.
1 doboz 400 g port tartalmaz.