Jelenlegi hely

Termékek

Lingzhi Black Coffee

DXN Ganoderma Lingzhi feketekávé

Kíváló minőségű arabica kávéból készült, ganodermakivonatot tartalmazó feketekávé. Azok számára is tökéletes választás, akik nem fogyaszthatnak, vagy csak nem akarnak cukrot bevinni a szerveztükbe, ugyanis a DXN Linghzi ganoderma kávé cukormentes. Egy doboz 20db 4,5g-os tasakot tartalmaz, ami tasakonként 2 vagy akár 3 bögre kávéra is elegendő.

Lingzhi Coffee 3 in 1

DXN Ganoderma Lingzhi 3in1 kávé100% tiszta arabic kávébabból és 100% tisztaságú ganoderma lingzhi-ből készült kávé, 3 az 1ben kiszerelésben (kávépor + tejpor + cukor).
Otthon, munkahelyen, úton - nem számít hol isszuk, rendkívül frissítő hatására mindig számíthatunk!
A dobozban 20db 21g-os tasak található, amely tasakonként 2 -3 bögre kávéra elegendő.
 

DXN Cream Coffee

DXN ganoderma krémkávéAz európai piac igényei alapján készült kávé. A prémium minőségű instant arabica kávépor és az egészséges Ganoderma-kivonat mellett tartalmaz kávékrémport, ezzel tökéletesen biztosítva a krémes kávéra vágyók igényeit is. A feketekávéhoz hasonlóan a Cream Coffee sem tartalmaz cukrot.

Egy tasak 14 g kávékeveréket tartalmaz. Egy dobozban 20 tasak található, mely a többi kávéhoz hasonlóan 2-3 bögre kávéra is elég.

DXN Cocozhi

DXN ganoderma kakaóporA DXN Cocozhi Kiváló minőségű kakaóporból és a már jól ismert Ganoderma-kivonatból készült kakóital. Egy csésze forróvízbe öntve már élvezheti is a forrócsoki által nyújtott fenomenális ízeket! Cukor és sovány tejport is tartalmaz. Egy tasak 32 g italport tartalmaz. Egy dobozban 20 tasak található.

DXN Zhi Mocha

DXN ganoderma capuchinoA DXN Zhi Mocha erősen ajánlott azoknak, akik már megszerették a DXN ganodermás kávéit, de szeretik a csokoládé zamatos ízét is. A gazdag aromájú DXN Zhi Mocha válogatott kávészemekből készült instant kávépor, Ganoderma-kivonat és kakópor keveréke. Melegen és hidegen is fogyasztható, ajánlott kipróbálni jégkockákkal is! Egy tasak 21g italport tartalmaz, egy dobozban 20 tasak található. 

DXN Maca EuCafé

DXN ganoderma Maca EuCaféA nagysikerű EuCafé visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű kávékrémport, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz. Egy tasak 21 g kávékeveréket tartalmaz.
Egy dobozban 20 tasak található.

DXN Maca Vita Café

DXN ganoderma Vita CaféA nagysikerű Vita Café visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng (Panax ginseng) port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Növényi eredetű kávékrémpor és cukor növeli a kávé élvezeti értékét.

Egy tasak 21 g kávékeveréket tartalmaz.
Egy dobozban 20 tasak található.

DXN Reishi Gano tea

DXN ganoderma Reishi Gano TeaA DXN Reishi Gano Tea prémium minőségű zöld tea, amely gyógyhatású Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Mesteséges színezékeknek és ízesítőknek, illetve tartósítószereknek nyoma se található benne. Zamatos ízét a természetes összetevők adják. Frissüljön fel egy csésze teával!
Egy dobozban 20 filter található.

DXN Nutrizhi

 DXN NutrizhiA DXN büszkén mutat be egy újabb egészséges és tápláló italt Önnek – a DXN Nutrizhi-t, egy olyan szója- és malátakeveréket, ami első osztályú szójababból és Ganoderma Mycelium kivonatból készült. A mai toxikus környezet, illetőleg a tápanyagszegény élelmiszerek széles elterjedése miatt elkerülhetetlen, hogy ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag táplálékokkal védjük szervezetünket. Ezt az igényt maximálisan kielégíti a Nutrizhi, mely 100%-osan természetes anyagokból készül, egészségre jótékony hatású tápanyagokban (lecitinben, omega 3-ban, omega 6-ban, kalciumban, vasban, A, C és E vitaminban) gazdag. Egészséges és ízletes italkombinációk elkészítéséhez ajánlott a Nutrizhi-t más DXN-termékekkel összekeverni.

Fogyasszon NutriZhi-t rendszeresen a testi egészség eléréséhez!

DXN Spica Tea

DXN Spica TeaA DXN Spica Tea öt különböző gyógynövény, közönséges gyíkfű (Spica Prunellae), egzotikus ízű mandarinhéj (Pericarpium Citri reticulatae), frissítő mentalevél (Herba Menthae), édesgyökér (Radix Glycyrrhizae) és Ganoderma-kivonat keveréke.
Hidegen és melegen is fogyasztható, frissítő hatású ital.
1 dobozban 20 filter található.

Reishi Gano (RG)

DXN Reishi GanoA Reishi Gano (RG) egy gombakivonat, mely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A termék gyártásához a vörös színű Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják. Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Reishi Gano (RG) kapszula naponta történő fogyasztása hozzájárulhat az általános jó közérzet fenntartásához.
30, 90 és 360 db-os kiszerelésben is kapható.

 

Reishi Gano (RG) por

DXN Reishi Gano porAz RG por a jól ismert Reishi Gano (RG) kapszula alapanyaga, de a gyorsabb felszívódás és a könnyebb adagolhatóság érdekében kapszula nélkül, por formában kerül forgalomba.
Gyártásához a Ganoderma lucidum 90 napos gombatestét használják.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Reishi Gano (RG) por naponta történő fogyasztása hozzájárulhat az általános jó közérzet fenntartásához.
1 doboz 15 g port tartalmaz.

Ganocelium (GL) kapszula

DXN Ganocelium kapszulaA Ganocelium (GL) gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A Ganocelium (GL) kapszula naponta történő fogyasztása jó hatással lehet a szervezet általános állapotára.
30, 90 és 360 db-os kiszerelésben kapható.

DXN Ganocelium (GL) por

DXN Ganocelium porA GL por a jól ismert Ganocelium (GL) kapszula alapanyaga, de a gyorsabb felszívódás és a könnyebb adagolhatóság érdekében kapszula nélkül, por formában kerül forgalomba.
Gyártásához a Ganoderma lucidum 18 napos micéliumát használják.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
A GL por naponta történő fogyasztása jó hatással lehet a szervezet általános állapotára.
1 doboz 30 g port tartalmaz.

DXN Cordyceps kapszula

DXN CordycepsA DXN Cordyceps kapszula 100%-ban Cordyceps sinensisből készül. Bőségesen tartalmaz tápanyagokat és olyan bioaktív vegyületeket, mint a kordicepsav, a kordicepin, több esszenciális aminosav (pl. glutaminsav, L-triptofán, L-arginin, lizin), B1, B2 és B12 vitamin, stb.
Más összetevőt, adalék- vagy hatóanyagot, színezéket nem tartalmaz.
60 db-os kiszerelésben kapható.

Oldalak

Jelenlegi hely