Karrier

Kedves Olvasó!

Örülök, hogy benézett ide. Lehet azért, mert szeretne egy sikeres karriert építeni?

Mit jelent Ön számára a karrier szó?

Általában  az emberek egy olyan állást, munkahelyi  ranglétrát értenek alatta, amin a sikeres emberek elindulnak, és lassacskán lépdelnek egyre magasabbra. Persze általában csak akkor, ha sokat tanulnak, komoly végzettségeket szereznek, kiemelkedő a tehetségük – és sok esetben csak akkor, ha vannak jó kapcsolataik és megnyerő a külsejük, illetve ha a jelenlegi pozíciókon levő emberek elmennek vagy feljebb lépnek a karrier létrán.

A másik közkedvelt lehetőség, a vállalkozás. Munkahelyektől eltérően, szabad vállalkozóként kicsit nagyobb mozgástere van az embernek. Nem kell kivárnia míg felemelkedik egy vezetői, jövedelmező szintre,  hanem lehetősége van magának felépítenie egy vállalkozást, egy céget aminek - ha sikeres – ő lehet a vezetője!

A probléma ott kezdődik,  hogy egy komoly, működő és sikeres vállalkozás elindításához, kell sok tudás, információ, tapasztalat, idő és - ami a legkevesebb van sok embernek – jó sok PÉNZ kell!
Ennek hiányában alakult ki sajnos az a helyzet, hogy ma a vállalkozások 80%-a 3 éven belül megszűnik, és nem hozza meg a várt eredményt!

dxn karrier

AMIT MI KÍNÁLUNK, egészen más megvilágításba tudja helyezni a vállalkozás, illetve a karrier fogalmát. A DXN olyan ajtókat, távlatokat tud megnyitni az Ön számára is, amiről talán soha nem mert még álmodni se!

Egy olyan lehetőséget szeretnénk megmutatni, amivel mindenki – kortól, nemtől, végzettségtől, tapasztalattól, és anyagi helyzettől függetlenül – egy komoly nemzetközi vállalkozást tud kiépíteni és olyan karriert futhat be, ahol senki se lesz, aki akadályt jelentene, senkit se kell „kifúrni”, bárkit leelőzhet, úgy, hogy az még örül is az Ön sikerének, sőt támogatja benne!

Egy olyan karrier lehetőséget ad a DXN, amit akár 20-30 ezer forinttal is elindíthat, és ha követi a szisztémát, sok energiát bele fektet, akkor nem marad el az eredmény. Pár év kemény munka, komoly 6-7 számjegyű havi jövedelmet teremthet Önnek! Hozzáteszem, hogy egy idő után ez már passzív jövedelemként érkezik – vagyis akárhol van, akármit csinál, ez a pénz már automatikusan jönni fog az Ön számlájára - sőt, ez a passzív jövedelem örökölhető, átadható utódainak.

Egy nemzetközileg építhető vállalkozást adunk a kezébe, ahol:

  • Nem kell semmit kockáztatnia, a befektetett időn kívül semmit se veszíthet, nem bukhat el! Ingyenes oktatást kap, hogy sikeres legyen, ne csak próbálkozó!
  • Ingyenes eszközöket kap, hogy ne Önnek kelljen kitalálnia, megfizetnie ezek elkészítését!
  • Nem kell termékeladással, infrastruktúra kiépítésével, adminisztrációval foglalkoznia és mégis az egész világon lehetnek vásárlói, forgalmazói!
  • Mindenki érdekelt az Ön sikerében, így teljes körű támogatást kap. Ha komolyan odaszánja az idejét, meg van a kellő motivációja, helyes a hozzáállása akkor komoly sikereket érhet el, ami pénzben, elismerésben és ingyenes  világutazásokban is megnyilvánulhat!

Remélem sikerült figyelmét érdeklődéssé átalakítani, ha igen, akkor jöhet a következő lépés: Van több film, hanganyag és cikk a DXN karrier lehetőséggel kapcsolatban. Kérem, tekintse meg ezeket, ismerje meg konkrétan milyen lehetőségről van szó és keressen meg engem. Az említett információs anyagokat itt találhatja: http://dxnkarrier.hu

Érdekli? Ki akar törni a megszokott karrier lehetőségekből, van bátorsága kilépni a komfortzónából, képes dolgozni egy célért? Jó lenne egy életre bebiztosítania családja megélhetését, sőt egészségét? Szeretne egyre növekvő passzívjövedelmet termelő vállalkozást futtatni? Ezt a DXN -nel meg teheti. Ez tény. A kérdés csak az, hogy vajon Ön számára is lehet ez a megoldás? Ha átgondolta és érdekli a lehetőség, nyugodtan keressen meg és közösen felépítjük jövőjét.

Kívánom, hogy akármilyen karriert is választ, legyen benne sikeres! Köszönöm, hogy megtisztelt azzal, hogy végig olvasta levelemet, várom jelentkezését.

Üdvözlettel,
Nagy Gergely 
E-mail: nagy.gergely@ganodermakave.info
Weblap: http://dxnkarrier.hu

 

Jelenlegi hely