Jelenlegi hely

Új üzleti csomag érhető el

Kedves Fogyasztók!

Felhívjuk figyelmüket, hogy az eddig elérhető 105 PV Üzleticsomag tartalma minimálisan megváltozott és ezentúl 101 PV Üzleticsomag néven érhető el.

A forgalmazói visszajelzések alapján az eddig kapható 105 PV csomag tartalmát megváltoztattuk (MacaVita Café helyett Linghzi Black Coffe-t tartalmaz) és így a továbbiakban 101 PV csomag néven az alábbi tartalommal lesz kapható:
1 db RG30
1 db GL30
1 db Spirulina 120
1 db Lingzhi Coffee 3in1
1 db Cocozhi
1 db Linghzi Black Coffee
1 db Ganozhi Szappan
1 db Ganozhi Toothpaste
+ 1 db Starter Kit (a költségét a DXN Europe Kft. átvállalja)

DXN 101 PV Üzleti csomag

A 101 PV Üzleti Kezdőcsomag adatai:

Ár: 25.000 Ft

A 101 PV-s Üzleti Kezdőcsomag csak és kizárólag új belépők számára érhető el! A megújult Üzleti Kezdőcsomaggal indulók részére a regisztráció költségét a DXN Europe Kft. átvállalja.

A csomag értékesítése visszavonásig tart. A csomag a Service Centereken keresztül nem rendelhető, csak Központi Ügyfélszolgálaton személyesen vagy on-line megrendeléssel érhető el. Csomagküldés esetén az aktuálisan érvényben lévő csomagküldési díjak és feltételek az érvényesek.

Miért és kinek éri meg? Bárkinek, aki szeretne beregisztrálni és a termékeket kipróbálni annak ajánlott ez a csomag! Mert ezzel megspórolja az 5000Ft-os regisztrációs díjat. Ha valaki az üzleti részével is akar foglalkozni, annak kiemelten ajánlott, mert kell legyen terméktapasztalata! Bővebben az üzleti lehetőségről: http://dxnkarrier.hu

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: