Jelenlegi hely

Specht József terméktapasztalata

Köszöntelek, Kedves Olvasó!

Nem rég, pontosabban 2013.Június 1.-én sor került a negyedévenként megrendezendő DXN Üzletépítő szemináriumra.

Óriási nagy élmény volt és nagyon hasznos volt, erről bővebben a fentebb linkelt beszámolóban olvashatnak. A nap folyamán Specht József DXN hálózatépítő beszélt saját terméktapasztalatáról, erről szeretnék röviden írni.

József vérnyomásának problémái adódtak. Értem ez alatt azt, hogy olyan is előfordult, hogy estére a munka után már a szeme is bevérzett. Kiderült, hogy nem a szemével volt probléma, hanem a vérnyomásával. Rengeteg gyógyszert felírtak. Olyan gyógyszert is kellett szednie, ami a másik gyógyszer mellékhatása ellen van. Elég viccesen hangzik. :-)

Miután elkezdte szedni a DXN ganoderma gombát kapszula és persze kávé formájában, teljesen helyreállt a vérnyomása és kidobhatta a gyógyszereket, azóta sincs rájuk szüksége.

Másik nagy problémája a derék fájás volt. Buszsofőrként - érthetően - ezzel nagyon sok problémája volt, többet volt már táppénzen, mint benn a munkahelyen. Az orvosa írt erre egy receptet: Hagyja abba a buszozást.

József a DXN segítségével ezt be is váltotta. Folytatta a ganoderma és a többi DXN táplálék kiegészítő fogyasztását és teljesen eltűnt a derékfájása és nem is ült azóta buszba. Most már szabad és egészséges emberként él.

Specht József recept kiadva

 

Ha érdekli József előadásának többi része, ami a dxn karrier lehetőségre vonatkozik, akkor azt itt olvashatja: http://dxnkarrier.hu/blog/specht-jozsef-eloadasa

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info
http://dxnkarrier.hu

 

Kép: