Jelenlegi hely

Rák - Célkeresztben az egészség 2.cikk

Üdvözlöm kedves Olvasó!

Ma egy kiemelten komoly témáról fogok írni. A rákról.

Sok mindenki tart a ráktól és úgy próbál menekülni, hogy azt mondja őt úgy se éri el. Nagyon helyes az a hozzá állás, hogy nem engedjük be annak a gondolatát se, hogy mi rákosak lehetünk. Nem is leszünk! De a realitás talaján is kell maradni és azt is láthatjuk, hogy sokan nem számítottak rá és sajnos még se kerülte el őket.

Én úgy gondolom, hogy nem szabad úgy élni, hogy folyamatosan rettegünk a ráktól és ebből a félelemből mindent beszedni ellene. Nem szabad rettegni tőle, ne engedjük be annak a gondolatát se, hogy mi valaha is rákosak lennénk. A hitnek nagyon nagy szerepe van ebben! De mind emellett én úgy gondolom, hogy amit mi megtehetünk ellene, azt tegyük meg! Például ne engedjük, hogy a testünk a rák táptalaja legyen!

Célkeresztben az egészség - Le a rákkal!

Továbbra is csak orvosok állításait írom le és nem a saját gondolataimat. Minden, amit itt leírok egy orvos előadásából származik.

Egészen a mai napig nincs megoldás a rákra. A rák mögött a szervezetben megtalálható kicsi oxigénszint áll. Ha egy sejt 48 óráig oxigénhiányban van, akkor az rákos sejtté tud válni. A testünk savas, és ebben a savas környezetben oxigénhiány van. Mi saját magunk vagyunk, akik rákos sejteket generálunk magunkban. Egy ember kb. tízezer rákos sejtet hoz létre magában. Ezért fenn kell tartani egy jó vérkeringést, jó pH értéket, immunrendszert, hogy képesek legyünk eltávolítani azokat a rákos sejteket, amiket napi szinten gyártunk. Ha gyenge az immunrendszerünk, akkor a rákos sejtek át tudnak alakulni egy nagy tumorrá. Erre a tudomány el tud végezni kemoterápiát és sugár terápiát, de sajnos nagyon sok betegnél visszatér a rák fél vagy 1 év elteltével. Ez azért van, mert olyan testkörnyezetünk van, ami táptalaj a ráknak. Egyenlíteni kell ezért a pH értéket, javítani kell a vérkeringést és immunrendszert, biztosítani kell, hogy magas legyen az oxigén szint. Ezzel meg tudjuk óvni magunkat a ráktól.

A sárga gyilkos sejtek védenek meg a ráktól. Mikor ezek a sárga gyilkos sejtek felfedezik a rákos sejtet, odasietnek és megtámadják. Gyakorlatilag szét tudják bontani ezeket a rákos sejteket. De ha a testünk savas és ha ragacsos a vérünk és kevés oxigén van benne, akkor baj van. Mert a természetes ölő sejtek ilyen jellegű vérkörnyezetben nem tudják megtámadni a rákot. Lassan mozognak, és nagyon kevesen vannak. De ha jó vérkörnyezetünk van, akkor ezek a természetes ölő sejtek agresszívak lesznek és az összes „barátjukat” egybehívják azért, hogy megtámadják a rákot. A legerősebb doktorunk a saját immunrendszerünk. Az immunrendszernek, mint a katonáknak, napi szinte erősnek kell maradnia.

A DXN termékei, kezdve a ganoderma gombával képesek arra, hogy megfelelő testkörnyezetet alakítsanak ki, olyat, ami megtámadhatatlan! Erősítik az immunrendszert, javítják a vérkeringést, az oxigénfelvételt stb. A DXN termékeinek hatásairól már most is olvashatnak az „Összetevők” menüpont alatt, de a következő blog bejegyzésben is írni fogok róluk, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy mire is kellenek a DXN táplálék kiegészítői.

Jó egészséget és hosszú életet kívánok mindenkinek! :)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info
http://dxnkarrier.hu

Kép: