Jelenlegi hely

Magamról

Ganodermás szép napot mindenkinek! :-)

Mivel ez az első blog bejegyzésem, szeretnék röviden bemutatkozni. Bemutatom ki vagyok, mik a céljaim és miért foglalkozom a DXN ganoderma kávéjával. Nem untatom Önöket, csakis a legfontosabbakat írom le magamról! :-)

Nagy Gergely vagyok, fiatal vállalkozó. Jelenleg két egyetemen vagyok hallgató, ahol tanító, illetve teológia szakon tanulok. Amikor ezt elmondom kedves barátaimnak és minden érdeklődőnek, rögtön felmerül bennük az a gondolat, hogy nagyon jó, de ezekből, hogy akarok Magyarországon megélni?! Önben is felmerült ez a gondolat? Teljesen jogos és köszönöm az aggódást. :-) Százszor átgondoltam, de mindig arra jutottam, hogy nekem ez az elhívásom, szeretek gyerekekkel foglalkozni és szeretem a bibliát tanulmányozni és a szerint élni.

Ez azt jelenti, hogy kompromisszumokat kötök és megelégszem a szegénységgel? Majd csak beosztom valahogy azt a havi 90-100ezer forintot? Nem! Ez azt jelenti, hogy olyan vállalkozásba fogok, ami pár év után olyan passzív jövedelmet hoz, ami mellett kényelmesen fogok tudni tanítani és embereknek segíteni. Szép álom, ugye? :-) De biztosra állítom, hogy megvalósítható! Kell találni egy olyan lehetőséget, amiben látunk jövőt, fantáziát, és ha ez meg van, akkor erre rá kell állni és nem szabad megállni! Én megtaláltam. A DXN - ben. Mindig is valami nagy dologban akartam részt venni, már tizenéves koraimban számítógépes játékok helyett üzleti lehetőségekkel foglalkoztam, webáruházat vezettem, pénzt kerestem. A sok év alatt kialakult egy rálátásom, hogy milyen üzlet lehet az, amiben van perspektíva, mi az, ami működhet.

Nagyon sok lehetőséget átnéztem, ismerem a hasonlóan működő cégeket és én a DXN mellett döntöttem. Megbízható cég, stabil üzleti modellel, csodálatos termékekkel és a legfontosabb, hogy én első kézből megtapasztaltam, hogy működik: Édesapám pár év alatt olyan eredményeket ért el, hogy 8 személyes családunkat ebből el tudja látni, 2012 őszén pedig együtt kvalifikáltunk a DXN TSIP 2012-es Dubai útjára. Óriási élmény volt. Soha nem gondoltam arra, hogy valaha is kijutok oda, de kijutottam és ezért nagyon hálás vagyok. (Erről készült videó összeállításom megtekinthető itt)

Ez nekem kellő képen motiváló volt és eldöntöttem, hogy komolyan gondolom és ezt fogom csinálni. Ha esetleg Ön is keresi még a nagy lehetőséget, akkor figyelmébe ajánlom oldalamat, olvassa át, mérlegelje a lehetőséget, és ha úgy dönt, bele vág, vagy legalábbis szeretné megismerni a részleteket, akkor vegye fel velem a kapcsolatot. Sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info

Jelenlegi hely