Jelenlegi hely

A Ganozhi szappan

Ganodermás szép napot kedves olvasóimnak!

DXN Ganozhi szappanÉrdeklődtem egy kedves barátomnál, aki most rendelte meg a 105 PV -s termékcsomagot, hogy mi a véleménye a termékekről? Még csak aznap vették meg és nem próbáltak ki mindent - persze kivétel a ganoderma kávé, azt rögtön megkóstolták és oda-vissza vannak érte - de kiemelte, hogy az a Ganozhi szappan mennyire jó!

"Fú Gergő, megszagoltuk ezt a szappant és valami elképesztően jó illata van!"

Hát igen. Tagadhatatlan, hogy nagyon finom az illata. És a finom illat mellé társul a kellemes érzés is, amikor bekenjük vele a kezünket, sőt, akár az arcunkat vagy bőrünk akármely felületét! Hiszen 100%-os természetes növényi anyagokból készült: ganoderma gomba-kivonatot és pálmaolajt tartalmaz!

A ganodermáról már sok mindent tudunk, de mit tud a pálmaolaj? Röviden: "A pálmaolaj E-vitaminban és antioxidánsokban gazdag, használata revitalizálja a bőrt és késlelteti annak öregedési folyamatait".

Olyan emberek is ezt használják már fürdésnél, akik kifejezetten utáltak nem folyékony szappannal mosakodni! Hiszen egy átlagos szappan kiszárítja a bőrt és a baktériumokkal együtt sok mást is levisz a bőrről, de a Ganozhi szappan ápolja a bőrünket! Nagyon kellemes érzés bekenni vele magunkat! Én személy szerint az arcomat szoktam vele bekenni és nagyon jól esik, megnyugtatja a bőrt! Gyulladásokra tökéletes nyugtató!

Ön is ilyen elégedett szappanával? Ha nem, akkor használhatná Ön is azt, amit mi! :-)

A termékről bővebben: http://ganodermakave.info/dxn-termekek/dxn-ganozhi-szappan

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
http://dxnkarrier.hu
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: 

Jelenlegi hely