Jelenlegi hely

A ganoderma kávé drága kávé?

Ganodermás szép napot kívánok mindenkinek! :-)

DXN Ganoderma kávé olcsó és egészséges

Felmerül sokakban első hallásra, hogy 3500Ft egy DXN ganoderma kávé, nem drága az? Ez azért van, mert a boltokban 1000-2000Ft-ért is lehet kávékat vásárolni. Jogos a felvetés, hogy akkor miért is állítjuk azt, hogy olcsó a mi kávénk.

Ilyenkor szoktak azzal jönni bizonyos cégek, hogy igen-igen kicsit drágább, de a minőséget meg kell fizetni. De igazából itt nem is csak erről van szó. Tényleg minőségi termékről van szó, de nem amiatt drágább. Valójában nem is drágább. Mert ami a boltokban kávé az nem ugyan az a termék, amit mi árulunk. Nem lehet összehasonlítani. Azon kávék zöme a kesernyésebb robuszta kávébabból készülnek és az ilyen kávékra sokszor az is rá van írva, hogy csak 9% körüli a kávétartalmuk.

Tehát ha a megfelelő termékkel hasonlítjuk össze, akkor mindenki megérti, hogy nem drága a DXN ganoderma kávé. Ugyanis 100% igazi arabica kávét nem találni már ilyen olcsón, mint a fentebb említett robuszta kávékat. Egy bögre egészséges DXN ganoderma arabica kávé körülbelül 80-90Ft-ra jön ki. Arabica kávé például a nagyon finom Starbucks kávé, annak az árával összehasonlítva már látjuk, hogy nem is drága a DXN kávé. De még akkor sem drága, hogy ha valakinek saját kávéfőzője van, mert még az is 100-150Ft-ra jön ki. Tehát ha valaki a megfelelő termékkel hasonlítja össze a DXN ganoderma kávé árát, az rájön, hogy nem több, mint a kategóriájában levő többi kávé. És ennek ellenére sokkal finomabb és egészségesebb! Egy próbát megér, eddig minden fogyasztóm több mint elégedett vele!

Miközben ezt a blog bejegyést írtam, én is elfogyasztottam egyet, hogy még nagyobb beleéléssel tudjam azt mondani, hogy tényleg a legjobb kávé! :-)

Kép: