Jelenlegi hely

DXN termékek hatásai - Célkeresztben az egészség 3

Kedves egészségre vágyó Olvasó!

Az előző cikkekben beszéltünk a betegségekről, a rákról, szívproblémákról, keringési problémákról, vérnyomásról, stresszről, savas ételekről stb. Megtanultuk ezekből, hogy a legtöbb betegség oka a vérkeringéssel kapcsolatos.

Az említett cikkek:
Az egészségre figyelni kell!
Célkeresztben az egészség
Rák - Célkeresztben az egészség 2.cikk

A biblia is azt állítja, hogy a vér hordozza az életet és nagyon nagy bölcsesség van ebben. Nagyon fontos figyelni a vérünk Ph értékére. Ha a vér Ph értéke nem megfelelő, ha nem működik rendesen a vérkeringésünk, akkor abból nagy bajok lehetnek! A gyenge vérkeringés gyengíti a szerveket, gyengíti az egész rendszert. Ugyanis a vér oxigént, élelmet és immunsejteket szállít és eltávolítja a toxinokat a testből – tehát nagyon nagy szerepe van az egészségünk számára a vérnek. Ezért kell figyelni, hogy ne legyen savas, hanem legyen megfelelő a vér Ph értéke. Legyenek a vérerek átjárhatóak, ne engedjük, hogy elduguljanak ezzel mindenféle bajt okozva testünk egészségére.

A DXN termékei tökéletesek arra, hogy karbantartsák a vérereket, a vér Ph értékét, a vérkeringést. A DXN termékei biztosítják a megfelelő mikro tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, amikre szüksége van a szervezetnek. Az alábbiakban ki fogok térni egyes termékek hatóanyagára, arra, hogy melyik termék mire jó?

DXN termékek hatásai

A ganoderma gomba az, ami a legkiemelkedőbb. Ez a DXN fő „fegyvere”. Hiszen a ganoderma gomba a leglúgosabb étel a világon! A savas környezet ellen a legjobb ellenszer!

A ganoderma fontos alkotóelemei:

Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Dr. Kazuhiko Asai kutatásai szerint a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot. Ez négy-hatszor annyi, mint amennyi a ginszengben (Panax ginseng) található.

Poliszacharidok: Ezek az egyszerű cukrokból álló óriásmolekulák hatékonyan támogatják az immunrendszer optimális működését. Több gomba-poliszacharid esetében a kutatások tumorgátló hatást igazoltak. Japánban az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket azóta is a klinikai daganatterápia kiegészítéseként (adjuváns terápia) alkalmaznak.

Keserű íz: A pecsétviaszgomba keserű ízéért első sorban a különböző triterpének felelősek. Minél magasabb egy gombafaj triterpén tartalma, az íze annál keserűbb. A Ganoderma triterpén vegyületei antivirális hatásúnak bizonyultak.

DXN Ganoderma ültetvény

Tehát a ganoderma tisztítja az érfalakat, segíti a vér oxigén ellátását, lúgosít, erősíti az immunrendszert --> megszűnnek a vérrögök, blokkok a véráramlásban --> az oxigén, az immunsejtek megfelelő mennyiségben és erővel áramlanak a testben --> a testünk így sokkal erősebb, ellenállóbb a támadásokkal szemben.

A ganoderma gomba (Ganoderma Lucidium, magyarul Pecsétviasz gomba) két féle módon van feldolgozva: a Reishi Gano (RG), ami a 90 napos vörös gombából van feldolgozva és a Ganocelium (GL), amit a 18 napos micéliumból nyernek ki.

Mind a kettő más-más módon támogatja, erősíti a test egészséges működését. A kettő együttes fogyasztása biztosítja teljes mértékben a fentebb leírt hatásokat. Fogyasztásában nincs mérték megadva, mivel nem gyógyszer, így csak a pénztárcához van mérve mennyit szedünk belőle naponta.

Másik fontos termék a DXN Spirulina. A spirulináról már nem rég írtam egy rövid blog bejegyzést, így itt csak röviden írok róla. A spirulina alga rengeteg, ismétlem rengeteg(!) olyan ásványi anyagot, tápanyagot tartalmaz, amire szüksége van a szervezetünknek. A spirulina nagyon gazdag proteinben, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban. Az egyik legismertebb lúgos táplálék, ami a gyenge, savas szervezet legnagyobb ellensége. A spirulina nagyon jó a gyomornak és az emésztőrendszernek. Nem csak komplex tápanyagokat tartalmaz, hanem emellett nagyon-nagyon sok rostot.

DXN Cordypine - Tartalmazza az ananász enzimét, segít megemészteni az állati fehérjét. Tartalmaz nagyon sok bartáságos baktériumot. Nagyon kiváló termék arra, hogy fenntartsunk egy nagyon jó emésztő rendszert. Be tudja zárni a lyukakat és normalizálni tudja a váladék felületet az emésztőrendszerben.

A DXN Lyon's mane pedig leginkább a nyálkahártyában tud óriási segítséget nyújtani.

Nagyon sok jó termék van a DXN kínálatában, mindegyikről olvashat a termékek leírásánál, illetve a főbb összetevőkről az ’Összetevők’ menüpont alatt tud utánajárni.

Továbbra is jó egészséget kívánok minden kedves olvasómnak és annak is, aki nem olvas! :-)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
http://dxnkarrier.hu

Kép: