Jelenlegi hely

Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítójának előadása

Kedves Olvasók!

2013.október 6.-án egy nagyszerű ember előadást hallhathattuk. Dr.Lim, a DXN alapítója tartott nekünk egy különleges előadást, melynek részleteit lentebb olvashatja. De mielőtt Dr.Lim beszélt volna, Mr. Jijith, a DXN marketing igazgatója is tartott egy előadást. Így először annak a részleteit olvashatják lejjebb.

Mr. Jijith a DXN elismeréseiről beszélt.

Mr. Jijith, a DXN marketing igazgatója

Rengeteg elismerése van a DXN-nek. A DXN ganoderma organikus igazolást is kapott. Semmilyen más cégnek nincs kapacitása, se technikája arra, hogy olyan GL-t (Ganocelium) produkáljon, mint a DXN. Fontos, hogy megértsük milyen termékekkel, milyen céggel állunk szemben.

Ma a 28. legnagyobb direkt értékesítési cég a világon. És legnagyobb Közel-Keleten. A DXN az egyetlen cég a mai napig is, aki az Öbölcég városaiban engedélyt kapott.

Pakisztánban kaptak szürkület vakságban szenvedő gyerekek ajándékba spirulinát, GL-t. 6 hónap múlva a gyerekek teljesen meggyógyultak!

Alultáplált pakisztáni gyerekek és a DXN

Ha nem sikerül valami, az nem a DXN hibája! Ez a rendszer annyi „hülyét” is sikeressé tett már! Bárki sikeres lehet benne! Jó példa erre az az írástudatlan pakisztáni hölgy, aki soha nem képzelte volna, hogy valamikor is repülni fog. A DXN rendszer lehetővé tette neki, hogy sikert érjen el és berepülje a világot.

Pakisztáni dxn üzletépítő hölgy

Ezután elmesélt pár tapasztalatot a DXN termékeivel kapcsolatban:

Volt egy fiú, akinek vese problémái voltak, 1,5 hónap alatt visszanyerte az egészségét.

Egy másik fiúnak pedig tumor volt a hátán, 2 hét alatt ez a daganat eltűnt.

Egy hölgy úgy elesett, hogy a homlokát nagyon beverte, operálni kellett volna az orvosok szerint, de a ganodermával 12 nap alatt meggyógyult.

Bevert homlok helyreállt ganoderma hatására

Bőrrákos volt egy hölgynek a lába, le kellett volna vágni, de nem akarta. 40 nap alatt azonban a dxn termékeinek hála elmúlt a bőrrák.

A világ különböző pontjain emberek százai megváltoztatják az életüket egy ugyanazon rendszerrel. - szerkesztői megjegyzés: Nagyon jók ezek a tapasztalatok, jó látni a DXN termékeiben levő erőt. Azonban felhívom mindenki figyelmét, hogy minden szervezet más, nem mondható el a ganodermáról, hogy mindenkinek megyógyítja minden betegségét! Egy dolgot állíthatunk csak: pozitív hatással van a szervezetre és nagyon jó tapasztalatok vannak vele kapcsolatban, de a ganoderma gomba nem gyógyszer és nem is csodaszer, hanem egy nagyszerű gyógygomba!

Annak ellenére, hogy Dato’ Dr.Lim Siow Jin már elmondhatná, hogy mindent elért, amit akart, de mégis csinálja. Ezt hívják úgy, hogy szenvedély!

A Dato’ címert a Maláj kormány adta neki. Ezenkívül megszámlálhatatlan díjat, elismerést nyert el különböző országoktól. Ezzel együtt fel is konferálta a fő előadót: Dr.Lim –et, a DXN alapítóját.

Dato' Dr.Lim Siow Jin elismerései

Dato’Dr.Lim Siow Jin előadása

Jó a banán? Igen, de ha mindennap csak ezt ennénk, akkor elgyengülnénk, megbetegednénk és már 35-40 évesen meghalnánk. Ha csak banánt fogyasztunk, az sok stresszt hoz a májra.

Az a gond, hogy túl sokat eszünk és a hasnyálmirigy, a máj nem bír vele.

Ha egy személynek problémája van, annak két oka van: a testben sok a toxin vagy a test kiesett az egyensúlyából. Ha ugyanazokat a dolgokat fogyasszuk mindig, felgyülekeznek a toxinok. A testünk az alultápláltságtól tud kiesni az egyensúlyból.

Napi 6-6 RG (Reishi Gano) és Gl (Ganocelium), plusz 10-12 spirulinával az emberek több mint a felének helyre fog állni az egészsége.

Dato' Dr.Lim Siow Jin dxn alapító előadása

A zöldségek sokkal hatásosabbak, mint a gyógynövények, hogy ha tudjuk, hogy hogyan kell párosítani őket.

A zöldséget nagyon jó meginni. Olyat fogunk tanulni a következőkben, amit valóban fogunk tudni alkalmazni.

Alultápláltság

Nagyon sok egészségügyi probléma a táplálék hiányára vezethető vissza. Viszont nálunk van egy olyan eszköz, amivel meg tudjuk oldani ezt a problémát.

A DXN az egy életmód.

A szépség haszontalan, hogy ha nem vagyunk boldogok.

Tanuljuk meg, hogy hogyan kombináljuk össze a zöldségeket, illetve a termékeket.

Fontos információ a ganoderma termesztéséről: A ganodermát soha nem kezelik hővel! Levágják a ganodermát, kicsire összevágják, beviszik egy nagy teremben, ahol vagy egy nagy kondenzátor, ahol mínusz húsz fok van. A levegő körbe megy és az összes víz kiszárad: fagyasztva szárítás. 8 óra alatt a ganoderma megszárad. Beteszik egy rendszerbe, ami ezt összeőrli és nagyon magas fordulatszámon kezeli. A spórát, a jó részt, levegő segítségével kivonatnak ebből. Ezután következik a mikro darálás: hideg vizes függöny veszi körül. Ezért hatásos a DXN Ganodermája. Ennek az eljárásnak köszönhető, hogy a Ganoderma friss marad a feldolgozás után is.

A zöldséget akkor minek kell megfőzni? Miért nem esszük salátával?

20 éve már kipróbálták ezt. Arra kérték a tagjaikat, hogy mixeljék össze a zöldségeket. Ez nagyon jó, de senki nem csinálja. Ugyanis elkészítése utána 2-3 órára rá már meg kéne inni.

Mi értelme annak, hogy ha olyat tanítunk, amit úgy se alkalmaz senki?

Dato' Dr.Lim Siow Jin előadása

Minden gyógynövényt meg kell főzni. Ha megfőzzük és megisszuk, akkor nagyon hatásos. Így működik a kínai medicina.

Forralással bizonyos tápanyagok valóban romlanak vele. A forralás, a főzés az egy kémiai folyamat: sok rész szétbomlik – de ezzel együtt új tápanyagokat is generálunk.

Ha egy csirkelevest 1 órás főzéssel fogyasztunk, az nem hatásos. 4-5 órán keresztül kell főzni, mert a bőr 4-5 óra után kezdi csak el a lebomlást. Ekkor szabadul fel benne a kolegén és ennek hatására fiatalodunk. Nagyon sok kultúrában főzik az állatok bőrét 4-5 órán keresztül és sok hölgy ezt meg is issza. Ez volt a módja annak, hogy fiatal külsőt varázsoljanak maguknak. Ezt nekünk nem kell megcsinálni. :-)

A főzés tehát lerombol bizonyos dolgokat, de generál is új tápanyagokat.

Próbáljuk ki a következőt:

4 hozzávaló fog kelleni: póréhagyma, paradicsom, gyömbér, datolya.

Miért kell ezeket kombinálnunk? Nagyon sok toxin van az ember testében, ezeket el kell távolítani. A toxin egyik eltávolítási módszere az izzadás. Két fajta izzadás van . Sokan azt gondolják, hogy mikor megeszünk egy ételt, akkor a szervezetünk kivonja belőle az értékes táplálékot, a többi pedig a széklettel távozik. De ez sajnos nem így van! Valójában ez úgy működik, hogy a szervezetünk kivonja a táplálékot és a vizet, később pedig a szennyvíz visszatér az emésztőrendszerbe, így a zsírban oldható toxinok vissza fognak menni az emésztő csatornába. Nagyon sok ember érrendszere el van zárva ezek miatt a toxinok miatt.

Ha nem eszünk semmit, az jót tesz a szervezetünknek. Ha 1 hétig nem eszünk, akkor hirtelen nagyon sok minden távozni fog a szervezetünkből. Ezt akkor csinálja valaki, hogy ha nem érti a gyógynövények használatát. Ez azért nem működik, mert nagyon sokan ezt nem bírják egy hétig!

Máshogy is lehet ezt csinálni! Eszünk mindennap és megyünk dolgozni, de mellette elfogyasszuk ezt a levest. Ez a leves megindítja a toxinok kiválasztását az emésztőrendszerben. El kezdünk izzadni tőle. (a póréhagyma miatt) – ez dehidráltsághoz vezet, ettől hasmenésünk lehet és ez nem jó - ehhez kell a paradicsom. A paradicsom hatására nem leszünk dehidráltak. Nem fog kiszáradni a torkunk, így nem lesz tünete a dehidratálásnak.

A gyomrot is meg kell védeni.

Pl. hogy ha aszpirint kell szednünk, akkor az aszpirinnel együtt vegyünk be cukros vizet. A cukros víz védelmet nyújt a gyomornak és nem lesz így gond az aszpirinnel. Ha valaki nem szereti a cukrot, akkor használjunk datolyát. Ha nincs, akkor használjunk nádcukrot vagy barnacukrot.

Ha paradicsomlevest főzünk, nem kell cukor, mert a paradicsom nem fogja bántani az emésztőrendszert. De ha chili levest főzünk vagy póré hagyma levest vagy petrezselyem levest és ha nem védjük ezektől a gyomrunkat, akkor több problémánk is lehet belőle. Ezért tegyünk édes datolyát a levesbe, hogy megvédje a bensőnket. 4-6 darabot tegyünk bele. Ezt főzzük össze és nagyon ízletes lesz.

Tehát a hozzávalók: 1db fél póréhagyma, 1db nagy paradicsom (vagy 2 kicsi J), 50-100gram gyömbér, 6 db datolya és fél liter ásványvíz.

Ki kell inni ezt a levest! Ez a leves nagyon hatásos az influenzára. Ettől a levestől egy kis izzadás lesz, amitől el fog menni az influenza 24 órán belül. Ha nem kezdünk izzadni tőle, akkor igyunk valami forrót! A láz a fertőzéstől van, nem a forróságtól. Ezért nyugodtan ihat forró pórélevest.

A forró levesbe tegyünk 1 teás kanálnyi ganoderma gomba port.

Ha valaki nem tud járni rendesen, annak emésztőrendszeri problémái lehetnek! Van egy ember, aki nem tudott járni rendesen, majd kiderült, hogy 30 éve aszpirint szed. Ez szétszedi a gyomrot! Ez nagyon fájdalmas halált tud okozni!

Ne hámozzuk meg a zöldségeket! Mindent daraboljunk össze kis darabokra! Tehát mindent kis darabokra, a bőrével együtt főzzük meg!

Elkezdjük főzni, forrástól számítva kb. 25 percig! Mikrohullámmal ne várjunk 25 percig! Elég 10-15 perc.

Nem kell aggódni a mikrohullám miatt. Mikor herbalisták vagyunk, fontos figyelni arra, hogy ne legyünk fanatikusak! Nem kell csak organikus ételt enni, nem kell csak fával főzni stb. Viszont ne használjunk kerámia edényt, mikor gázzal főzünk! Mert a gáz át megy a kerámián! Ne használjunk alumíniumot se! Tehát megfelelő edényben, lehetőleg rozsdamentes acélosban főzzünk.

A megfőtt zöldséget ne együk meg!

600-800 ml folyadékmennyiséget kapunk. Ez egyszeri főzet 4-5 napig tart! Javaslat, hogy csináljuk nagyobb mennyiségben, így lesz 1 hétre megfelelő adag. Napi kb. 2 dl-el igyunk!

Mindig a fogyasztás előtt tegyünk bele 1 mérőkanál Reishi Mushroom port!

2 hétig is eltarthatjuk a hűtőben. Amikor kész lett, 6 órán belül tegyük a hűtőben. A mikrobáknak 6 óra kell, hogy aktivizálódjanak a levesben.

Ha hidegen isszuk, akkor megáll az izzadás. Ezért mindig melegen igyuk! Mikrohullámú sütőben 1,5-2 percig melegítsük.

A mikrohullám nem radioaktív, hanem rádióhullám. Nem gamma sugár. Ha mikrohullám rossz, akkor ne is TV-zünk és rádiót se hallgassunk.

Dato' Dr.Lim Siow Jin DXN alapítójának előadása

Napi 1 adag jó eredményt fog hozni. 3 adag már megadózist fog hozni.

Ha valaki megszagolja ezt a levest és felkavarodik a gyomra, akkor ez a leves nem neki való, rá nem lesz jó hatással!

Van, aki jól tud aludni ezután a leves után, van, aki nem. Azoknak, akiknek alvásproblémájuk van, jó, hogy ha alvás előtt isszák meg.

A legtöbb embernek van emésztési problémája. Azoknak, akinek ilyen problémája van és megisszák, nagyon jól fognak tudni aludni. De néhány ember, akinek máj problémája/gyengesége van, azoknak a mája el kezd szabályozódni, ami 11 óra után indul el. 11 és hajnali 3 között tart. Aki nem tud elaludni, annak valószínű máj problémái vannak.

Akik nem tudnak tőle aludni, azok ugyanezt a levest lime-al (3-5 gram) együtt fogyaszthatjuk. Összedaraboljuk és összeforraljuk a póréhagymával.

Ha jól alszunk, az azt jelenti, hogy szabályozta az emésztőrendszert. Ha nem, akkor máj probléma van. Ők valószínű rossz hangulatban is vannak emiatt.

Ha valaki nagyon forrónak érzi magát, az kiegészítheti fehér retekkel vagy sárgarépával. Ha valakinek piros a bőre, az tehet bele céklát héjával együtt. Akár összefőzhetjük babbal vagy hallal.

Egy gyereknek nem kell meginni az egész bögrét. 14 évtől felfelé már mehet a teljes adag. Ne erőltessük magunkat arra, hogy sok levest igyunk meg egyszerre!

Ne becsüljük alul egy pohár gombalevesnek az erejét! Ne becsüljük alul a kávét se! A DXN -ben néhány száz millió kávét adnak el! A gombalevest Európának tervezték, ingyen! :-) Ne változtassunk ezen a formulán!

Nagyon sok egészségügyi probléma nagyon egyszerű dolgokra vezethető vissza.

DXN mottója: „Valami különlegeset csináljunk, a szokottól eltérőt csináljunk azért, hogy elérjük az eredményt” – valami különlegeset hozzunk létre, szokásos dolgokból szokatlant.

Köszönjük Dato' Dr.Lim Siow Jin előadását, nagyon hasznos volt! Mindenkinek ajánlom, hogy kóstolja meg, tapasztalja meg ennek a levesnek a hatását! Egészségükre! :)

Nagy Gergely és Dato' Dr.Lim Siow Jin

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
http://dxnkarrier.hu

Kép: