Jelenlegi hely

Az egészségre figyelni kell!

Ganodermás szép napot kívánok, kedves Olvasó!

Az egészségre figyelni kell!Egy orvos előadásából készítettem jegyzetet. Szerintem nagyon gondolat ébresztő! Figyelni kell arra, hogy mit eszünk! Inkább legyünk tudatába azzal, hogy mikkel állunk szembe nap, mint nap, nehogy váratlanul érjen! A következő írás nem ilyesztegetés akar lenni, nem is kell annak venni, de fel kell ébredni és rá kell jönnünk, hogy az egészségért tennünk kell! Több jegyzetet is készítek, ez az előadás elején hangzott el, egyenlőre most ennyit írok fel ide a blogra, de majd lesz folytatás is!

A testünk mindennap folyamatos támadás alatt van. Vajon miért a rák és ezekkel kapcsolatos betegségek a leggyakoribbak?

2009-ben 17millió ember halt meg vérkeringéssel kapcsolatos problémákkal és 8 millió ember pedig rákban. Ez a jelenlegi helyzete az orvostudománynak. Azzal is szembesülni kell, hogy kémiai alapú toxinok támadnak minket napi szinten.

2011-ben Thaiwanban találtak olyan italokat, mint például a narancs juice, kiderűlt ezekről, hogy olyan műanyag edényben vannak, ami a 'phed' vegyi anyagot tartalmazza, ami a rák okozója. Ez a probléma csak a jéghegy csúcsa. Ha valaki ennek nincs tudatában, az megissza ezt az adott italt és napi szinten ezzel rongálja az egészségét. Emellé jönnek a veszélyes baktériumok és vírusok is.

Manapság nagyon sokat és nagyon gyorsan eszünk. Így nem rágunk alaposan és ez azt eredményezi, hogy szépen, lassan rongáljuk az emésztőrendszerünket. Az emésztőrendszerünk nagyon komoly szerepet játszik abban, hogy az immunrendszerünket fenntartsa. A nagy húsdarab, ami nincs megrágva rendesen az egyben megy le a gyomorba. A gyomor főszerepe, hogy megeméssze a fehérjét is. Ha nem rágunk rendesen, ha az étel nem kering eleget a szájunkban, akkor nem fogja tudni a gyomor rendesen megemészteni az állati fehérjét. És ezzel terheljük a májunkat és a hasnyálmirigyünket. Hiszen a nyál és a hasnyálmirigy nagyon fontos szerv az emésztő rendszerben.

A nem megemésztett étel pedig savas. Ebben a szakaszban egy nagyon savas környezetet fog kreálni és ezen a szakaszon a barátságos baktériumokat a sav tönkre teszi. Az étel emésztetlen részei bejuthatnak a véráramba. Ezt az immunrendszerünk meg fogja támadni.

A glutein allergia nagyon elterjedt Európában. Ennek is ez a jelenség az alapja. Mi úgy hívjuk, hogy lyukas bél. A szűrőréteg károsul. Ezáltal be tudnak jutni étel darabok a vérkeringésbe és az immunrendszerünk kibillen az egyensúlyából. Ezért van nagyon sok problémánk az immunitással.

Röviden most ennyit jegyzeteltem ki a hallottakból. Ezeket hallva újra és újra megerősödöm abban a hozzáállásomban, hogy nem szabad magára hagyni a szervezetünket! Nagyon erős a szerveztünk, de a mai világban, amilyen mérgekkel etetnek minket, muszáj rásegíteni! Mindent meg kell tenni, hogy az immunrendszerünk normálisan műküdjön, a testünk ne savasodjon el! Mert ezzel rengeteg veszélyes betegségtől megóvhatjuk magunkat! Gondolkozzunk hosszútávon! Nekem ezen a téren nagyon sok változtatásra van szükségem, és folyamatosan változik is a hozzáállásom és kezdek figyelni egyre inkább az egészséges életmódra!

Arról, hogy mégis mit tudunk ez ellen tenni, hogy tudjuk szerveztünk védekezőképességét segíteni, a következő blog bejegyzésekben megírom. Addig is, ajánlom mindenkinek, hogy igyon 100% tiszta, ellenőrzött forrásból származó DXN ganoderma kávét! :-)

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
nagy.gergely@ganodermakave.info
http://dxnkarrier.hu

Címkék: 
Kép: