Blog

Ganodermáskávé egy rohamosztagossal

Látta a videósorozatom és mindenképpen ki akarta próbálni a kávét.. megegyeztem vele, hogy odaadom neki, de akkor majd a forgatás alatt issza meg. Hamarosan meglátjuk szavatartóak-e ezek a rohamosztagosok! (a fotó tavaly ősszel készült)

Ganodermáskávé egy rohamosztagossal

Kép: 

Ganodermakávés fagyi

Ganodermakávés fagyi, nagyon jó ötlet! Látszik, hogy mekkora az érdeklődés erre a speciális kávéra, te már kipróbáltad?

Ganodermakávé fagyi

Nem tudod mi az a ganoderma? Ha feliratkozol a 7+1 részes videóhírlevelemre, akkor megmutatom!

 

Kép: 

Hurrá vizsgaidőszak!

Ez vígasztaljon minden kedves egyetemistát. Tudjátok, fontos a pozitív hozzáállás... :)

Vizsgaidőszak - Ihatom a kedvenc, ganodermás kávém!

Kép: 

Fogyasztóim lelkesebbek, mint én magam!

Nagyszerű érzés, amikor az emberek hálásan jönnek oda hozzám, mert megmutattam nekik ezt a kávét. Szinte lelkesebben beszélnek róla, mint én magam! Már ezért megéri ezzel foglalkozni!

Egészséges élvezet - ganodermakávé

Különböző tapasztalatokkal jönnek vissza hozzám az újabb és újabb fogyasztóim: nagyon régóta tartó kézzsibbadás elmúlt, nem megy fel a vérnyomás, egész napra felfrissíti a kávé, közérzete jó harmóniában van és ehhez hasonló visszajelzéseket kapok, némelyen még én csodálkozom a legjobban! Ráadásul a legfontosabb, hogy a visszajelzések szerint annyira finom, hogy mást már nem is tudnak inni!

Ezek után még magabiztosabban tudom neked is ajánlani, hogy próbáld ki!

Itt tudod megrendelni: http://k-vedelem.dxn.hu/termekek

Iratkozz fel hírlevelünkre is!

Kép: 

Szárazbőr nélkül

„Én nem használok szappant, mert kiszárad tőle a bőröm”

Ez a mondat nem nekem szólt, de meghallottam sétálva egy bevásárlóközpontban és rögtön eszembe jutott, hogy ezt soha többé nem mondaná, ha kipróbálná a DXN Ganozhi-t..!

A Ganozhi szappanról már régebben is írtam és valószínű még fogok is, mert ez egy olyan terméke a DXN-nek, amit minden bemutató prezentáción kiemelek a kávé mellett. Ugyanis ez egy olyan termék, amitől bárki, már az első kipróbálásra érezheti a különbséget!

DXN Ganozhi szappan - pálmazsír és ganoderma

Tulajdonképpen ez nem is szappan, hanem pálmazsír ganoderma gombával "fűszerezve", kémiai anyagoktól mentesen. Nagyon jó a bőrre! Szárazbőrre, gyulladásos – pattanásos bőrre, ekcémára és egyéb bőrbetegségekre tökéletes természetes megoldást! Én mindennap ezzel mosom az arcomat, mert nagyon tiszta, lágy lesz tőle a bőröm, nagyon szeretem!

Próbáld ki, mert tényleg jó! Itt tudod megrendelni: DXN Személyeshigiéniai termékek

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely

http://dxnkarrier.hu
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: 

Bárcsak jobban figyeltem volna az egészségemre..

Írtam egy cikket a dxnkarrieren, arról, hogy mi az, amin a mostani 40-50 évesek változtatnának, ha újra fiatalok lehetnének. Mondanom sem kell, hogy a válaszok többségében az egészség az első és a második hely között mozog. A legtöbben azt bánják, hogy nem éltek egészségesen és a szervezetük már nem bírja a strapát és folyamatosan orvoshoz kell járniuk.

Én még fiatal vagyok és erős, de tudom, hogy ha azt akarom, hogy ez így is maradjon, akkor az ellen tudatosan tennem kell! Ideje életmódot változtatni, én már elkezdtem!

A cikket itt tudjátok elolvasni: http://dxnkarrier.hu/blog/most-mar-mashogy-csinalnam

Célkeresztben az egészség a DXN termékeivel

Higyjétek el, a ganoderma gomba nagyon sokat tud segíteni a szervezetnek, a vérkeringésnek, a szívnek, az immunrendszernek! Egy próbát megér, nem?
http://k-vedelem.dxn.hu/termekek

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely

http://dxnkarrier.hu
nagy.gergely@ganodermakave.info

 

Kép: 

Jéé.. Mások is DXN kávét isznak..

Veled volt már olyan, hogy teljesen véletlenül két olyan emberrel is találkoztál egy helyen, akik szintén a DXN ganodermakávét isszák és odavannak érte? Velem tegnap is megtörtént! :-)

Találkoztam egy ismerősömmel, aki forrócsokoládét vett és abba szórta a DXN Lingzhi Black kávét (ganoderma gombás fekete kávé) és erre az ő ismerőse is mondta, hogy „Te is ezt iszod?”, erre megszólalok én is, hogy amúgy én is ezt iszom.. :-)

DXN ganoderma fekete kávé

Én egy szót nem kezdtem róla beszélni, egymás között kezdtek beszélgetni arról, hogy mennyire jó is ez a kávé! „Nem rég voltunk a férjemmel egy szállodában és megkínáltak kávéval, de egyszerűen nem tudtuk meginni! A DXN-es kávé annyira jó kávé, annyira felfrissít, hogy mást már nem is tudunk inni!” – mondta az egyik hölgy. Beszélgetésükben kitértek még a spirulinára is, hogy mennyire jó, ez a világ leglúgosítóbb tápláléka, stb.! :-)

Nagyon jó, amikor tényleg nem nekem kell bizonygatnom, hogy mennyire jó, hanem mindenki magától ezt megtapasztalja! Nem kell ezt bizonygatni senkinek, csak ki kell próbálni!

Egy adag DXN ganoderma kávé amúgy 95-125 Ft között mozog, ami megfelel a büfékben kapható kávék árával. Törzsvásárlói áron még olcsóbb, 65-95 Ft között áron mozog egy bögre dxn kávé ára.

Tehát ugyanazon az áron vagy még kevesebbért, mint az automatás vagy büfés kávék ára, bárki kipróbálhatja a DXN ganodermakávét! Itt megrendelheted:
http://k-vedelem.dxn.hu/termekek

Üdvözlettel,
Nagy Gergely
Nagy Gergely

http://dxnkarrier.hu/rolam
nagy.gergely@ganodermakave.info

Kép: 

Oldalak

Jelenlegi hely